Inbouwacties 2017 Novy

Op zoek naar jouw nieuwe Novy inbouwtoestellen? Geniet van de super kortingen en ontdek de allerlaatste Novy innovatie!

Novy One

Dampkap en kookplaat in één.

Novy pakt uit met de revolutionaire Novy One. Design, ergonomie, ruimte en efficiëntie krijgen meteen een hele andere dimensie. Jouw kookplaat en dampkap vormen voortaan één prachtig en aantrekkelijk geheel.

De dampkap schuilt zich haast onzichtbaar in het midden van de kookplaat wanneer hij niet in gebruik is en komt met één aanraking op het touch bedieningspaneel tevoorschijn tijdens het koken. De ventilatietoren is krachtig en vangt alle dampen en geurtjes op in alle stilte.

De inductiekookplaat is stijlvol, discreet en past volledig op of in het werkblad. Er zijn vier achthoekige kookzones met een vermogen tot 3.700 Watt en twee extra grote kookzones met extra kracht. Via automatische pandetectie, weet de kookplaat exact waar hij warmte moet voorzien. Dankzij de vele uitgebreide kookfuncties (o.a. grill, Super Power, warmhoudfunctie), maak jij eenvoudig al jouw gerechten klaar.

De Novy One kan eenvoudig geïnstalleerd worden. Er moet slechts 17,9cm inbouwhoogte voorzien worden onder de kookplaat, dus beschik je nog steeds over een mooie ruimte in de onderkast. Je kan opteren voor recirculatie via de plint in de kast of voor een afvoer naar achter, via de vloer of onderaan de kast. Stijlvol, krachtig en flexibel!

Setactie Novy

Vind hier al jouw Novy inbouwtoestellen!